Romsill

Romsill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(42 st)

Romsill är en härligt krämig sill med stenbitsrom, gräddfil och dill. Romsill gör du snabbt och enkelt med 5-minuterssill men låt den gotta till sig en stund i kylen innan servering.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 förpackning 5-minuterssill, ca 420 g
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 50 g röd stenbitsrom
  • ½ dl hackad färsk dill

Gör så här:

Gör så här:

Häll av spadet från sillfiléerna och skär dem i bitar. Rör ihop gräddfil, rom och dill. Vänd ner sillen och låt den stå i kyl minst 1 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem