Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rom- och löksill
Rom- och löksill
Förrätt
•
Kommentarer
Sill, dill, rom och gräddfil i en och samma skål. Ett gott knäckebröd passar bra till löksill.
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(68)
10 min
Ättikslag
(42)
15 min
Gubbröra med ansjovis
(94)
Budget
Matjessilltårta
(95)
15 min
Gubbröra på rågbröd
(46)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skölj sillen. Torka av och skär den i bitar.
Skala och grovhacka löken.
Rör ihop gräddfil, lök, rom och dill. Vänd ner sillen. Låt stå i kyl 1 tim.
Servera gärna med knäckebröd och ost.
Klart!
Ingredienser
5-minuterssill
400 g
Rödlök
1
Arla Ko® Gräddfil
2 dl
Röd stenbitsrom
50 g
Hackad färsk dill
2 msk
Andra liknande recept
Budget
Klassisk gubbröra
(68)
10 min
Ättikslag
(42)
15 min
Gubbröra med ansjovis
(94)
Budget
Matjessilltårta
(95)
15 min
Gubbröra på rågbröd
(46)
30 min
Krämig äggsallad
(50)
Gubbröra med matjessill
(123)
Budget
30 min
Potatisvåffla med gubbröra
(6)
Inlagd sill på klassiskt vis
(175)
40 min
Sommartallrik med lax, potatis och brynt smör
(70)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum