Råraka med kantareller
40 min
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•
Krispig råraka är aldrig fel att bjuda på. Denna råraka är toppad med KESO® Cottage cheese smaksatt med lök, smörstekta kantareller, forellrom och örter. En fröjd att servera till sensommarens alla kalas!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Potatis
|
900 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
| 50 g | |
|
Kantareller
|
200 g |
|---|---|
| 25 g | |
|
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
| 250 g | |
|
Forellrom
|
50 g |
|
Dillvippor
|
|
|
Fint skuren färsk gräslök
|
4 msk |
|
Ätbara blommor
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
480 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,4 g |
| Protein: | 13,1 % | 15,5 g |
| Fett: | 53,1 % | 28,8 g |
| Kolhydrater: | 33,8 % | 40 g |