Potatiswraps
40 min
Lunch
•
&format=webp)
Snabba och enkla potatiswraps gjorda med bara några få ingredienser. Lägg helt enkelt potatisskivor tätt intill varandra i en fyrkant, strö över ost, chili och salt och grädda i ugnen. Fyll sedan dessa glutenfria wraps med färskost, rucola, varmrökt lax och picklad rödlök.
Ingredienser
Potatis
|
400 g |
---|---|
1 dl | |
Chili flakes
|
1 tsk |
Flingsalt
|
2 tsk |
Picklad rödlök:
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Vatten
|
1½ dl |
Rödlök
|
1 |
Topping:
150 g | |
Varmrökt lax
|
150 g |
Rucola
|
70 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
260 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 15,6 % | 10 g |
Fett: | 38,4 % | 11,3 g |
Kolhydrater: | 46 % | 29,4 g |

