Potatiswraps
40 min
Lunch
•
Snabba och enkla potatiswraps gjorda med bara några få ingredienser. Lägg helt enkelt potatisskivor tätt intill varandra i en fyrkant, strö över ost, chili och salt och grädda i ugnen. Fyll sedan dessa glutenfria wraps med färskost, rucola, varmrökt lax och picklad rödlök.
Ingredienser
|
Potatis
|
400 g |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Chili flakes
|
1 tsk |
|
Flingsalt
|
2 tsk |
Picklad rödlök:
|
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Vatten
|
1½ dl |
|
Rödlök
|
1 |
Topping:
| 150 g | |
|
Varmrökt lax
|
150 g |
|
Rucola
|
70 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
260 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,9 g |
| Protein: | 15,6 % | 10 g |
| Fett: | 38,4 % | 11,3 g |
| Kolhydrater: | 46 % | 29,4 g |