Potatistortilla med solrosskott

Potatistortilla med solrosskott

Betyg

(11 st)

Härlig lunchrätt som också är god kall. God som den är, på buffébordet eller tillsammans med en köttbit.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva potatis och lök. Stek först löken i smör i en stor stekpanna. Ta upp den och stek potatisen på svag värme ca 10 min. Lägg över löken i potatispannan. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg och grädde. Häll smeten i pannan. Lyft potatisen så att smeten kan rinna ner. Stek tills omeletten stelnar. Strö över solrosskott. Servera med sallad och bröd.

Tips:

Också god kall på buffébordet. Solrosskott kan bytas mot hackade kryddörter.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem