Potatissallad med rökt fisk

Potatissallad med rökt fisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Bjud på potatissallad med rökt fisk till middag! Variera potatisalladen med lax, böckling eller sik.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g färskpotatis
  • 1 färsk lök
  • 1 knippe rädisor
  • 300 g skinn- och benfri varmrökt lax eller annan fisk
  • 1 liter blandad grönsallad
  • 2 msk rapsolja

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Tvätta och koka potatisen, låt den svalna. Dela potatisen. Skiva lök och rädisor. Dela fisken i bitar. Blanda potatis, lök, rädisor, sallad och fisk. Ringla över rapsoljan. Rör ihop gravlaxsås, yoghurt och dill. Servera såsen till salladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem