Potatisomelett med champinjoner och fisk

Potatisomelett med champinjoner och fisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

En god middagsomelett som är snabblagad om det redan finns kokt fisk och potatis i kylen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Citronsås:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ägg, mjölk, salt och peppar. Skär eller klipp baconskivorna i små bitar och stek dem knapriga, låt rinna av på hushållspapper. Skiva potatisen och dela fisken i mindre bitar. Smält smöret i en stekpanna och häll i smeten. Stek på svag värme, rör några gånger i botten. När omeletten har stelnat i botten men fortfarande är krämig ovanpå, lägg i potatis, bacon, svamp och fisk. Stek tills omeletten är klar och allt är varmt. Blanda gräddfil med citron och honung. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och toppa omeletten med såsen precis innan servering.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 635 kcal
  • Protein: 42 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem