Pizza bianco med ädel- och päronost, sparris och valnötter
40 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Pizza bianco är en ljuvlig variant till den klassiska pizzan med tomatsås. I denna lyxiga variant av pizza med sparris, päron, valnötter, ädelost och lagrad ost tar vi smakerna till nya höjder!

Ingredienser
Pizzadeg, ca 600 g
|
1 |
---|
2 dl | |
100 g | |
140 g | |
Färsk grön sparris
|
100 g |
Päron
|
1 |
Valnötter
|
100 g |
Bladspenat
|
30 g |
Salt
|
|
Olivolja
|
Sallad:
Babyspenat
|
60 g |
---|---|
Pinjenötter
|
40 g |
Cocktailtomater
|
250 g |
Rucola
|
60 g |
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
Kallpressad olivolja
|
1 msk |
Flingsalt
|
Gör så här
Sallad:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
836 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 12 % | 24,7 g |
Fett: | 68,6 % | 64,8 g |
Kolhydrater: | 19,4 % | 40 g |

