Pizza bianco med ädel- och päronost, sparris och valnötter
40 min
Huvudrätt
Middag
•
Pizza bianco är en ljuvlig variant till den klassiska pizzan med tomatsås. I denna lyxiga variant av pizza med sparris, päron, valnötter, ädelost och lagrad ost tar vi smakerna till nya höjder!
Ingredienser
|
Pizzadeg, ca 600 g
|
1 |
|---|
| 2 dl | |
| 100 g | |
| 140 g | |
|
Färsk grön sparris
|
100 g |
|
Päron
|
1 |
|
Valnötter
|
100 g |
|
Bladspenat
|
30 g |
|
Salt
|
|
|
Olivolja
|
Sallad:
|
Babyspenat
|
60 g |
|---|---|
|
Pinjenötter
|
40 g |
|
Cocktailtomater
|
250 g |
|
Rucola
|
60 g |
|
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
|
Kallpressad olivolja
|
1 msk |
|
Flingsalt
|
Gör så här
Sallad:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
836 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,5 g |
| Protein: | 12 % | 24,7 g |
| Fett: | 68,6 % | 64,8 g |
| Kolhydrater: | 19,4 % | 40 g |