Picklade primörer
1 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
Tillbehör
•
Krispiga primörer i klassisk ättikslag. Passar till det mesta på grillen.
Ingredienser
|
Späda morot
|
150 g |
|---|---|
|
Blomkål
|
150 g |
|
Spetskål
|
100 g |
|
Rädisor
|
100 g |
Lag:
|
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Vatten
|
5 dl |
|
Hel anis
|
1 msk |
|
Hel kummin
|
1 msk |
|
Fänkålsfrön
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
145 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 6,2 % | 2,2 g |
| Fett: | 6,1 % | 1 g |
| Kolhydrater: | 87,7 % | 31,3 g |