Picklade primörer
1 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
Tillbehör
•

Krispiga primörer i klassisk ättikslag. Passar till det mesta på grillen.
Ingredienser
Späda morot
|
150 g |
---|---|
Blomkål
|
150 g |
Spetskål
|
100 g |
Rädisor
|
100 g |
Lag:
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Vatten
|
5 dl |
Hel anis
|
1 msk |
Hel kummin
|
1 msk |
Fänkålsfrön
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
145 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 6,2 % | 2,2 g |
Fett: | 6,1 % | 1 g |
Kolhydrater: | 87,7 % | 31,3 g |

