Picklad rödlök
15 min
Tillbehör
•
Picklad rödlök är ett jättegott tillbehör till de flesta maträtter, såväl kött, fisk och fågel som vegetariskt. En klassisk 1-2-3-lag med vatten, socker och ättika går snabbt att blanda ihop och funkar till alla sorters inläggningar.
Ingredienser
|
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Vatten
|
3 dl |
|
Rödlökar
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
121 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 1 % | 0,3 g |
| Fett: | 0 % | 0 g |
| Kolhydrater: | 99 % | 29,4 g |