Picklad rödlök
                                
                                     15 min
                                
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Picklad rödlök är ett jättegott tillbehör till de flesta maträtter, såväl kött, fisk och fågel som vegetariskt. En klassisk 1-2-3-lag med vatten, socker och ättika går snabbt att blanda ihop och funkar till alla sorters inläggningar.
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per dl
Energi:
121 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g | 
| Protein: | 1 % | 0,3 g | 
| Fett: | 0 % | 0 g | 
| Kolhydrater: | 99 % | 29,4 g | 
 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    