Svecia med dill, saltgurka och anis

Svecia med dill, saltgurka och anis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Picklad ost är gott! Skär osten i kuber och lägg i goda oljor med färska kryddor och örter. Servera som munsbitar på nybakat bröd eller topping på sallader.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2½ dl rapsolja
  • 3 dl plockad färsk dill
  • 200 g Arla® Svecia Svecia® 28% SB
  • 1 – 2 saltgurkor
  • ½ tsk anisfrön

Gör så här:

Gör så här:

Värm oljan till 60°. Mixa oljan slät med dillen och sila genom fintrådig sil. Skär osten i 1½ cm stora kuber. Skär gurkan i ½ cm stora kuber. Blanda ost, gurka, anis och dillolja. Förvara i glasburk. Låt gärna dra i kylskåp några dagar innan servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem