Piadina
30 min
Brunch
Frukost
Lunch
Mellanmål
•
&format=jpg)
Piadina är ett härligt tunnbröd som härstammar från Emilia-Romagna regionen i Italien. Bröden innehåller bakpulver, så det går snabbt att svänga ihop dessa bröd. Det är underbart gott att fylla nystekt piadina med färskost, pesto, mozzarella, grönsaker och chark.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Vetemjöl
|
7 dl |
---|---|
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
1 tsk |
½ dl | |
Vatten
|
3 dl |
Olivolja, till pensling
|
1 dl |
Förslag på fyllning:
Pesto
|
|
---|---|
Mortadella eller andra charkprodukter
|
|
Mozzarella
|
|
Rucola
|
|
Tomater
|
|
Grillad zucchini
|
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Näringsvärden, per styck exklusive fyllning
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 4,5 g |
Kolhydrater: | 38,5 g |
Fett: | 17 g |

