Pepparrotsgratinerad kassler

Pepparrotsgratinerad kassler

Betyg

(51 st)

En kasslerrätt med ädelost, som får det att vattnas i munnen och kurra i magen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva palsternackan. Koka den i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt den rinna av. Lägg den på ett smort, ugnssäkert fat. Skär kasslern i skivor och lägg ovanpå. Blanda sås, smulad ädelost, pepparrot och persilja. Häll såsen över kasslern. Gratinera i mitten av ugnen 15-20 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem