Påsksill med örter

Påsksill med örter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Denna påsksill är en sill som passar lika bra till frukost- eller lunchmackan som till de klassiska tillbehören: kokt potatis, ägg och ett gott knäckebröd. Citronskalet ger en frisk smak och gräddfilen gör den krämig och extra populär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 förpackning 5-minuterssill
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1½ dl hackade färska örter, t ex persilja, oregano, timjan
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • rivet skal av 1 citron

Gör så här:

Gör så här:

Skölj sillen i kallt vatten, torka den och skär den i bitar, ca 2 cm stora. Blanda gräddfil med örterna. Rör ner sill, citron och peppar. Låt stå i kyl minst 3 tim eller gärna över natten.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem