Påsksill med örter

Påsksill med örter

3 tim 15 min
Buffé
Denna påsksill passar lika bra till frukost- eller lunchmackan som till de klassiska tillbehören: kokt potatis, ägg och ett gott knäckebröd. Citronskalet ger en frisk smak och gräddfilen gör den krämig och extra populär.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pasksill-med-orter/

Gör så här

  • Skölj sillen i kallt vatten, torka den och skär den i bitar, ca 2 cm stora.
  • Blanda gräddfil med örterna. Rör ner sill, citron och peppar.
  • Låt stå i kyl minst 3 tim eller gärna över natten.
Klart!
Energi:

215 kcal

Energifördelning:
Energifördelning:
Protein: 7 g
Kolhydrater: 16 g
Fett: 14 g

Ingredienser

5-minuterssill
1 förp
2 dl
Hackade färska örter, t ex persilja, oregano, timjan
1½ dl
Grovmalen svartpeppar
1 krm
Citron
rivet skal av 1