Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Parmaknyten
Parmaknyten
15 min
Buffé
Förrätt
•
Kommentarer
Rykande åtgång på dessa riktigt goda och salta rullar med parmaskinka! Perfekt att servera på buffébordet.
Andra liknande recept
20 min
Crostini med kronärtskockskräm och räkor
(73)
15 min
Snacks med ost och ägg
(25)
15 min
Krustader med avokado, räkor och pepparrot
(202)
30 min
Löjromspizza
(18)
15 min
Tunnbrödssnittar
(13)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Låt kvargen rinna av i kaffefilter 2-3 timmar.
Hacka tomaterna och blanda med kvarg. Smaksätt med basilika, salt och peppar.
Dela varje skinkskiva i 2-3 bitar. Lägg en klick på varje parmaskinka och vik ihop till små knyten.
Låt stå i kylen till serveringen.
Klart!
Ingredienser
Arla Köket Kesella® Kvarg
250 g
Soltorkade tomater i olja
6
Färsk basilika
½ dl
Salt och peppar
Parmaskinka
6 skivor
Andra liknande recept
20 min
Crostini med kronärtskockskräm och räkor
(73)
15 min
Snacks med ost och ägg
(25)
15 min
Krustader med avokado, räkor och pepparrot
(202)
30 min
Löjromspizza
(18)
15 min
Tunnbrödssnittar
(13)
10 min
Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter
(169)
Crostini med lufttorkad skinka
(255)
30 min
Snittar till champagne
(69)
30 min
Ceviche på räkor
(78)
15 min
Crostini med rökt lax
(98)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum