Parmaknyten

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Parmaknyten

Rykande åtgång på dessa riktigt goda och salta rullar med parmaskinka! Perfekt att servera på buffébordet.

Ingredienser

250 g
Soltorkade tomater i olja
6
Färsk basilika
½ dl
Salt och peppar
Parmaskinka
6 skivor

Gör så här

  • Låt kvargen rinna av i kaffefilter 2-3 timmar.
  • Hacka tomaterna och blanda med kvarg. Smaksätt med basilika, salt och peppar.
  • Dela varje skinkskiva i 2-3 bitar. Lägg en klick på varje parmaskinka och vik ihop till små knyten.
  • Låt stå i kylen till serveringen.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

54 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,6 g
Protein: 35,5 % 4,7 g
Fett: 49,4 % 3 g
Kolhydrater: 15,1 % 2 g
https://www.arla.se/recept/parmaknyten/