Paprikafärskost och skinka på knäcke

10 min Mellanmål
Paprikafärskost och skinka på knäcke

Krispigt knäckebröd med krämig färskost och sälta från rökt skinka. En enkel och snabbfixad frukostmacka.

Ingredienser

Knäckebröd
4
100 g
Tunnskivad rökt skinka
100 g
Solrosskott
50 g
Färsk basilika
12
Svartpeppar

Gör så här

  • Bred färskost på knäckebrödet. Fördela skinkan på bröden.
  • Bryt av nedersta delen på ärtskotten. Toppa smörgåsarna med solrosskott, basilika och peppar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

178 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 5,1 g
Protein: 26,4 % 11,6 g
Fett: 45,6 % 9,2 g
Kolhydrater: 28 % 12,3 g
https://www.arla.se/recept/paprikafarskost-och-skinka-pa-knacke/