Pan bagnat med chèvre

Pan bagnat med chèvre

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Pan bagnat är franska, betyder badat bröd och syftar på den krämiga fyllningen. Chèvre, honung och valnötter blandas och läggs i brödet.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja. Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken. Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa: