Omelett med ost och skinka
                                
                                     20 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  20 min
                                
                                    Lunch
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En omelett kan du fylla eller toppa med nästan vad som helst. Färska örter och en smakrik ost är alltid en bra början, fyll på med skinka, svamp eller improvisera med andra grönsaker.
Testa en variant med fler {grönsaker}Ingredienser
| 8 msk | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 8 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Peppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 1 msk | 
Fyllningar:
| 
                                            
                                                Spenat
                                            
                                     | 50 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Tomater
                                            
                                     | 2 | 
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Flingsalt
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
234 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g | 
| Protein: | 29,4 % | 16,9 g | 
| Fett: | 65,4 % | 17,3 g | 
| Kolhydrater: | 5,2 % | 3 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp)