Nötter i ganache

Nötter i ganache

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Ganache är en kräm med grädde och choklad. Blanda i rostade nötter och få ett lyxigt godis med mindre socker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 40 st

Gör så här

Gör så här

Rosta nötterna i en torr varm stekpanna. Hacka chokladen. Koka upp grädden i en kastrull. Ta från värmen. Tillsätt choklad och salt och rör tills chokladen har smält. Vänd ner nötterna och häll ut smeten på ett smörpapper. Låt stelna och skär sedan i bitar. Förvara i kylskåp.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag