Nizzasallad med kall sås
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En klassisk sallad från Franska Rivieran. Njut av läckra smakkombinationer och vackra färger.
Ingredienser
|
Färskpotatisar
|
4 |
|---|---|
|
Färsk haricots verts
|
250 g |
|
Rödlök
|
½ |
|
Tomater
|
2 |
|
Sallad
|
4 dl |
|
Kokta ägg
|
2 |
|
Tonfisk i olja
|
400 g |
|
Sardellfiléer
|
1 burk |
|
Svarta oliver
|
20 |
Sås:
| 2 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Finhackad gul lök
|
1 msk |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Peppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
443 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 32,8 % | 35,8 g |
| Fett: | 47,5 % | 23,8 g |
| Kolhydrater: | 19,7 % | 21,5 g |