Morotsomelett med ärtskott

Morotsomelett med ärtskott

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

20 min

Att svänga ihop en omelett är perfekt snabbmat till helgfrukost, lunch eller middag. Servera som den är eller till skinka eller lite rökt lax.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Vispa ihop ägg, mjölk, salt och kryddor. Skala och riv morötterna grovt. Blanda ner dem och osten i smeten. Stek omeletterna i omgångar i en smör i en stekpanna. Vik dem och lägg upp på tallrikar. Toppa med ärtskott. Servera med bröd och färskost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag