Mörk chokladtryffel

Mörk chokladtryffel

Betyg

(0 st)

Perfekta små munsbitar till kaffet, lika lätta att göra som att äta upp. Rör ihop chokladsmeten, låt den stelna och forma till bollar som du rullar i kakao.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 30 st

  • 1 dl kakao

Gör så här:

Gör så här:

Hacka chokladen, lägg i en bunke. Koka upp grädde, honung och smör. Häll det över chokladen. Rör om tills chokladen smält och smeten är slät. Låt stelna minst 6 tim i rumstemperatur. Forma bollar och rulla dem i kakao.

Tips:

Du kan smaksätta tryffel med t ex kardemumma, rivet apelsinskal eller hackade nötter.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 95 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem