Mimosasallad

Mimosasallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(105 st)

Ett recept på klassisk mimosasallad innehåller fruktcocktail och majonnäs, här moderniserad med en klick syrlig gräddfil. Mimosasallad är gott till skinka och kalla fågel- och kötträtter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • ½ dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 burk fruktcocktail, ca 400 g

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och salt.
  2. Häll av spadet från fruktcocktailen och rör ner i blandningen. Servera till t ex skinka.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag