Mimosasallad

Mimosasallad

Betyg

(91 st)

Ett recept på klassisk mimosasallad innehåller fruktcocktail och majonnäs, här moderniserad med en klick syrlig gräddfil. Mimosasallad är gott till skinka och kalla fågel- och kötträtter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • ½ dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 burk fruktcocktail, ca 400 g

Gör så här:

Gör så här:

Blanda gräddfil, majonnäs, senap och salt. Häll av spadet från fruktcocktailen och rör ner i blandningen. Servera till t ex skinka.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem