Melon- och skinksallad med smak av pepparrot

15 min
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Melon- och skinksallad med smak av pepparrot

Färskriven pepparrot ger extra sting till den klassiska kombinationen melon och skinka.

Ingredienser

Ogenmeloner
350 g
Tunna skivor lufttorkad skinka
80 g
Soltorkade tomater i olja
5
Strimlad färsk basilika
2 msk
200 g
Riven färsk pepparrot
½ msk

Gör så här

  • Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar. Skär skinka och tomater i strimlor.
  • Blanda melon, skinka, tomater och basilika. Fördela salladen i 4 portionsskålar.
  • Smaksätt cottage cheese med pepparrot och servera den till.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

146 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2 g
Protein: 41,3 % 14,8 g
Fett: 29,7 % 4,9 g
Kolhydrater: 29 % 10,4 g
https://www.arla.se/recept/melon--och-skinksallad-med-smak-av-pepparrot/