Melon- och skinksallad med smak av pepparrot
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
•
Färskriven pepparrot ger extra sting till den klassiska kombinationen melon och skinka.
Ingredienser
|
Ogenmeloner
|
350 g |
|---|---|
|
Tunna skivor lufttorkad skinka
|
80 g |
|
Soltorkade tomater i olja
|
5 |
|
Strimlad färsk basilika
|
2 msk |
| 200 g | |
|
Riven färsk pepparrot
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
146 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 41,3 % | 14,8 g |
| Fett: | 29,7 % | 4,9 g |
| Kolhydrater: | 29 % | 10,4 g |