Matjessill med brynt smör

Matjessill med brynt smör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Matjessill är en klassiker till midsommarbuffén och är även bra lunch när du har kokt potatis över. Brynt smör med fänkålsfrön ger ny smak till matjessillen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka potatisen. Dela sillen i bitar och lägg dem på ett fat. Halvera och fördela potatisen runt sillen. Skala och skär rödlöken i tunna ringar. Bryn smöret med fänkålsfröna och ringla det över sillen. Toppa med gräddfil, gräslök, rödlök och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Andra goda förslag