Matjessill med brynt smör

Matjessill med brynt smör

Betyg

(13 st)

Brynt smör med fänkålsfrön ger ny smak till matjessillen. Bra lunch när du har kokt potatis över.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka potatisen. Dela sillen i bitar och lägg dem på ett fat. Halvera och fördela potatisen runt sillen. Skala och skär rödlöken i tunna ringar. Bryn smöret med fänkålsfröna och ringla det över sillen. Toppa med gräddfil, gräslök, rödlök och peppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem