Marinerad matjessill

Marinerad matjessill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Smakrik matjessill i en olje- och vinägermarinad. Om den får stå till sig några timmar i kyl blir den ännu godare.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g matjessill i bitar
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dillknippe
  • 6 msk rapsolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt sillen rinna av väl. Skala lök och vitlök. Hacka lök, vitlök och dill fint. Blanda sill, lök, vitlök och dill. Blanda olja, vinäger, salt och peppar till en dressing. Vänd ner sillen i marinaden.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag