Marinerad matjessill

Marinerad matjessill

Betyg

(0 st)

Smakrik matjessill i en olje- och vinägermarinad. Om den får stå till sig några timmar i kyl blir den ännu godare.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g matjessill i bitar
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dillknippe
  • 6 msk rapsolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Låt sillen rinna av väl. Skala lök och vitlök. Hacka lök, vitlök och dill fint. Blanda sill, lök, vitlök och dill. Blanda olja, vinäger, salt och peppar till en dressing. Vänd ner sillen i marinaden.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem