Mac 'n' cottage cheese
45 min
•
En proteinrik macaroni and KESO® Cottage cheese! Denna pastagratäng är lätt att laga och lika lätt att älska. Det krispiga täcket av panko och bacon ger en härlig struktur till rätten. Servera den med en frisk majs- och tomatsallad!
Ingredienser
|
Makaroner, gärna fullkorn
|
340 g |
|---|---|
| 500 g | |
| 150 g | |
|
Färsk grön jalapeño
|
1 |
|
Paprikapulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Bacon
|
140 g |
|
Panko
|
2 dl |
|
Färsk persilja
|
1 kruka |
Majs- och tomatsallad:
|
Frysta majskorn, tinade
|
1 dl |
|---|---|
|
Cocktailtomater
|
250 g |
|
Gurka
|
½ |
|
Rödlök
|
1 |
|
Färsk persilja
|
1 kruka |
|
Kallpressad olivolja
|
1 tsk |
|
Vitvinsvinäger
|
1 tsk |
|
Chili flakes
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
Gör så här
Majs- och tomatsallad:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
748 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g |
| Protein: | 24,8 % | 45,6 g |
| Fett: | 30 % | 25,4 g |
| Kolhydrater: | 45,2 % | 83,2 g |