Ljummen risonisallad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En matig sallad som är allra godast ljummen men den kan också serveras kall. Risoni är små pastagryn och kan bytas ut mot annan pasta.
Ingredienser
|
Risoni
|
2 dl |
|---|---|
|
Färsk haricots verts
|
150 g |
|
Rödlökar
|
2 |
|
Röda paprikor
|
2 |
|
Torkade aprikoser
|
12 |
|
Färsk spenat
|
100 g |
|
Rostade cashewnötter
|
1 dl |
| 100 g |
Till servering:
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
456 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,2 g |
| Protein: | 15 % | 16,9 g |
| Fett: | 36,6 % | 18,9 g |
| Kolhydrater: | 48,4 % | 54,3 g |