Lime- och rosépepparrub
10 min
•
Klappa gärna in ruben minst 30 min i förväg om du grillar fisk. Limen och saltet gör att fisken blir lätt rimmad och håller bättre ihop på grillen.
Ingredienser
|
Rosépeppar
|
2 msk |
|---|---|
|
Lime
|
rivet skal av 2 |
|
Torkad salvia
|
3 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Använd gärna ekologisk lime. Den är obesprutad och därför bra när man använder skalet.
Näringsvärden, per port
Energi:
41 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 14,9 % | 1,5 g |
| Fett: | 19,5 % | 0,9 g |
| Kolhydrater: | 65,6 % | 6,6 g |