Laxsandwich med limesenapskräm

Laxsandwich med limesenapskräm

Betyg

(37 st)

Laxsandwich på danskt rågbröd, med kallrökt lax och syrlig kräm - en försvinnande god munsbit. Bjud på laxsandwich som tilltugg eller på buffébordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

  • 6 skivor danskt rågbröd
  • 100 g skivad kallrökt lax
  • rödbetsskott

Limesenapskräm:

Gör så här:

Gör så här:

Vispa ihop alla ingredienser till krämen. Dela bröden i halvor på längden. Skär laxen i mindre skivor. Bred lite kräm på bröden och lägg på lax. Toppa med lite extra kräm och strö över gräslök och rödbetsskott.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 80 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem