Laxröra med dadlar

Laxröra med dadlar

Betyg

(21 st)

Laxröra på gravad lax, dadlar och kvarg. Salt, sött och syrligt möts i en härlig kombination i denna röra som får gott tuggmotstånd av grovt hackade hasselnötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g gravad lax
  • 6 urkärnade dadlar
  • 250 g Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • rivet skal och pressad saft av ½ citroner
  • 1 dl grovhackade hasselnötter

Gör så här:

Gör så här:

Skär lax och dadlar i små bitar. Blanda kvarg, salt, peppar, citronskal och -saft. Rör i lax, dadlar och nötter.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 1245 kcal
  • Protein: 74 g
  • Kolhydrater: 55 g
  • Fett: 80 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem