Majspanerad torsk med coleslaw

Rillette på lax
Rillette är ett krämigt pålägg med franskt ursprung. Vår rillette är på varmrökt lax och matyoghurt - lättlagat och lyxigt.
Ingredienser
Antal portioner
- 300 g varmrökt lax
- rivet skal och saft av 1 citron
- ½ dl hackad färsk gräslök
- 1 krm svartpeppar
-
50 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt
-
1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
Gör så här
Gör så här
Ta bort skinn och ben från laxen och mosa den med en gaffel i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser. Rör rilletten kraftigt så allt blandas väl. Servera med kokta ägg, cornichons, rädisor och bröd.
Näringsvärden, per port exkl tillbehör
- Energi: 260 kcal
- Protein: 18 g
- Kolhydrater: 3 g
- Fett: 19 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 2 2014