Lammfärsburgare i pitabröd

Lammfärsburgare i pitabröd

Betyg

(14 st)

Recept på hamburgare med smak av medelhavet och en lättare fyllning.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 4 pitabröd
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • 75 g fetaost el Apetina® vitost krämig hel bit , smulad
  • ½ dl gröna oliver med pimento, hackade
  • blandad grönsallad
  • 2 tomater
  • 1 rödlök

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med salt och rosmarin. Forma färsen till 4 tunna hamburgare. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpannan 1-2 min på varje sida. Blanda cottage cheese med ost och oliver. Servera burgarna i varma pitabröd med cottage cheese, strimlad sallad, skivad tomat och rödlök.

Tips:

Lammfärs kan bytas ut mot nötfärs.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem