Lammfärsburgare i pitabröd

Lammfärsburgare i pitabröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Recept på hamburgare med smak av medelhavet och en lättare fyllning.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda färsen med salt och rosmarin. Forma färsen till 4 tunna hamburgare. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpannan 1-2 min på varje sida.
  2. Blanda puck creamy white och oliver till en krämig röra. Servera burgarna i varma pitabröd med röran , strimlad sallad, skivad tomat och rödlök.

Tips:

Lammfärs kan bytas ut mot nötfärs.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag