Kycklingklubbor med potatis- och grönkålspanna

Kycklingklubbor med potatis- och grönkålspanna

Betyg

(11 st)

Med kycklingen i ugnen och allt annat i samma panna är middagen klar på 25 minuter! Grönkål är underbart gott till både cheddar och grädde, garanterat en ny vardagsfavorit.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Potatis- och grönkålspanna:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Lägg kycklingklubborna i en ugnssäker form. Salta, peppra och spraya över smör-&rapsolja. Tillaga i mitten av ugnen ca 40 min tills kycklingen har en innertemperatur 80° . Dela potatisen i mindre bitar. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Lägg potatis och grönkål i en stekpanna. Häll på den syrade grädden och låt sjuda ca 5 min tills allt är varmt. Rör ner osten, salta och peppra. Strö över gräslök. Servera kycklingen med potatis- och grönkålspannan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 745 kcal
  • Protein: 44 g
  • Kolhydrater: 30 g
  • Fett: 49 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem