Kronärtskocksfyllda knyten

Kronärtskocksfyllda knyten

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(59 st)

Knyten i spännande smaker som har en rykande åtgång på bufféborden!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

  • 8 skivor smördeg
  • 6 soltorkade tomater i olja
  • 400 g kronärtskocksbottnar
  • 1 msk pressad citron
  • 100 g riven parmesanost
  • 250 g Arla Köket Kesella® kvarg Kesella® kvarg 10%
  • 2 äggulor
  • ½ tsk salt

Till pensling:

  • 1 ägg

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Hacka tomaterna. Mixa eller finhacka kronärtskocksbottnarna. Tillsätt övriga ingredienser och rör till en smet. Kavla ut smördegsplattorna så att de blir ca 10x20 cm. Dela dem på mitten till fyrkanter. Lägg en klick av fyllningen på varje platta och nyp ihop till knyten. Pensla med uppvispat ägg. Grädda knytena mitt i ugnen ca 25 min.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag