Krispig sallad
20 min
•
&format=webp)
Njut av höstens färgglada skörd i en krispig sallad med pumpafrön. Syran i vinägretten ger smak och marinerar grönsakerna lite så krama in den ordentligt.
Ingredienser
Blandade rotfrukter, höstgrönsaker
|
500 g |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
2 dl | |
Rostade pumpakärnor
|
1 dl |
Hackad färsk dill
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Mald svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Skiva gärna grönsakerna på en mandolin eller med hjälp av potatisskalaren.
Näringsvärden, per port
Energi:
247 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 11,4 % | 6,9 g |
Fett: | 69,5 % | 19,4 g |
Kolhydrater: | 19,1 % | 11,6 g |

