Krämig laxlasagne med spenat
                                    Huvudrätt
                                    Middag
                        
                    
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
        
    Laxlasagne är ovanligt enkel att tillaga med färdiga smaksatta såser. Resultatet blir en härligt krämig laxlasagne under ett täcke av riven mozzarella.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Laxfilé
                                            
                                     
                                 | 
                                500 g | 
|---|---|
| 4 dl | |
| 1 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
                                            
                                     
                                 | 
                                4 dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Lasagneplattor
                                            
                                     
                                 | 
                                12 | 
| 
                                     
                                            
                                                Babyspenat
                                            
                                     
                                 | 
                                60 g | 
| 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
707 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g | 
| Protein: | 23,6 % | 41 g | 
| Fett: | 46,5 % | 37,2 g | 
| Kolhydrater: | 29,9 % | 52,1 g |