Kladdkaka i airfryer
30 min
Dessert
•
En kladdkaka är en svensk klassiker som aldrig går ur tiden. Här gör vi den i airfryer – snabbt, enkelt och med samma härligt kladdiga resultat. Perfekt när du vill bjuda på en chokladdessert utan att värma upp hela ugnen. Servera med lättvispad grädde och färska bär för en komplett efterrätt.
Nytt
Ingredienser
| 100 g | |
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Ägg
|
2 |
|
Vetemjöl
|
1½ dl |
|
Kakao
|
3 msk |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
Till servering.
| 3 dl | |
|
Färska hallon eller andra bär
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
520 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,9 g |
| Protein: | 4,2 % | 5,4 g |
| Fett: | 61,8 % | 36,3 g |
| Kolhydrater: | 34 % | 43,5 g |