Kebab med yoghurtsås

Kebab med yoghurtsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Om det inte är läge för utomhusgrillning - grilla kebab i ugnen i stället!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 dl Arla® mjölk Standardmjölk
  • 1 krm salt och peppar
  • 1 krm malen spiskummin

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Blanda köttfärs, lök, salt, peppar, spiskummin och mjölk. Rör till en jämn smet. Forma färsen runt ca 8 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om i ca 8 min. Hacka vitlöken och rör ner den i yoghurten. Servera kebaben med såsen, grönsakerna och bröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem