Kebab med yoghurtsås

Kebab med yoghurtsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(40 st)

Om det inte är läge för utomhusgrillning - grilla kebab i ugnen i stället!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 dl Arla® mjölk Färsk Standardmjölk
  • 1 krm salt och peppar
  • 1 krm malen spiskummin

Sås:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka löken. Blanda köttfärs, lök, salt, peppar, spiskummin och mjölk. Rör till en jämn smet. Forma färsen runt ca 8 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om i ca 8 min. Hacka vitlöken och rör ner den i yoghurten. Servera kebaben med såsen, grönsakerna och bröd.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag