Karibisk smörkola

Karibisk smörkola

Betyg

(18 st)

Smörkola med smak av clementin, lime, muskot och ingefära. För att behålla den goda smaken bäst, förvara kolan torrt och svalt, men inte i kylen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 50 st

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt grädde, socker och sirap. Koka upp och rör tills sockret har smält. Koka på medelvärme utan lock tills smeten klarar kulprovet och har en temperatur på 123°. Rör ner resten av ingredienserna. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, 20x30 cm. Låt kallna. Skär eller klipp i bitar. Förvara svalt.

Så lyckas du med kolan

 

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 58 kcal
  • Protein: 0 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem