Kanelstekt ananas med mandelgrädde

Kanelstekt ananas med mandelgrädde

Betyg

(44 st)

Avsluta vinterns festmiddag med varm, kryddig ananas och sval mandelkrispig grädde.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala ananasen och skär bort mittstocken. Skiva ananasen och stek skivorna i smör och kanel i en stekpanna tills de fått färg. Ringla över honung och limesaft. Fortsätt steka tills honungen karamelliserat och limesaften kokat in. Vispa grädden. Hacka mandeln och vänd ner i grädden. Servera ananasen varm med mandelgrädden.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 39 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem