Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 tunnbröd
  • 1 morot
  • 150 g Arla® färskost naturell med kvarg
  • 120 g rökt kalkonbröst
  • 100 g ärtskott
  • 2 msk torkade tranbär
  • 4 msk pistagenötter
  • 2 msk olivolja
  • svartpeppar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala moroten och riv den grovt. Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär. Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar. Rulla ihop och dela bröden på mitten.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag