Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Betyg

(0 st)

Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala moroten och riv den grovt. Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär. Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar. Rulla ihop och dela bröden på mitten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem