Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

20 min
Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kalkonwrap-med-farskost-artskott-och-pistagenotter/

Gör så här

  • Skala moroten och riv den grovt.
  • Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär.
  • Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar.
  • Rulla ihop och dela bröden på mitten.
Klart!

Ingredienser

Tunnbröd
4
Morot
1
150 g
Rökt kalkonbröst
120 g
Ärtskott
100 g
Torkade tranbär
2 msk
Pistagenötter
4 msk
Olivolja
2 msk
Svartpeppar