Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

20 min
Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skala moroten och riv den grovt.
  • Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär.
  • Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar.
  • Rulla ihop och dela bröden på mitten.
Klart!

Ingredienser

Tunnbröd
4
Morot
1
Färskost naturell
150 g
Rökt kalkonbröst
120 g
Ärtskott
100 g
Torkade tranbär
2 msk
Pistagenötter
4 msk
Olivolja
2 msk
Svartpeppar