Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter
Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter
20 min
•
Kommentarer
Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Andra liknande recept
10 min
Kycklingwrap
(15)
30 min
Wraps med kyckling, bacon och äpple
(57)
Budget
15 min
Wraps med pastrami
(28)
45 min
Tunnbrödsrulle
(5)
Budget
15 min
Wraps med tonfiskröra
(74)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skala moroten och riv den grovt.
Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär.
Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar.
Rulla ihop och dela bröden på mitten.
Klart!
Ingredienser
Tunnbröd
4
Morot
1
Färskost naturell
150 g
Rökt kalkonbröst
120 g
Ärtskott
100 g
Torkade tranbär
2 msk
Pistagenötter
4 msk
Olivolja
2 msk
Svartpeppar
Andra liknande recept
10 min
Kycklingwrap
(15)
30 min
Wraps med kyckling, bacon och äpple
(57)
Budget
15 min
Wraps med pastrami
(28)
45 min
Tunnbrödsrulle
(5)
Budget
15 min
Wraps med tonfiskröra
(74)
45 min
Kycklingwraps med cottage cheese
(4)
15 min
Wrap med skinka och paprika
(38)
Chicken Shawarma
(1)
15 min
Tonfiskwraps
(67)
15 min
Wrap med tonfisk och kikärtor
(59)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum