Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter
20 min
Lunch
•
Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Ingredienser
|
Tunnbröd
|
4 |
|---|---|
|
Morot
|
1 |
| 150 g | |
|
Rökt kalkonbröst
|
120 g |
|
Ärtskott
|
100 g |
|
Torkade tranbär
|
2 msk |
|
Pistagenötter
|
4 msk |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
465 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,9 g |
| Protein: | 15,7 % | 18 g |
| Fett: | 45,7 % | 24 g |
| Kolhydrater: | 38,6 % | 44,1 g |