Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter
                                
                                     20 min
                                
                                    Lunch
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Tunnbröd
                                            
                                     | 4 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Morot
                                            
                                     | 1 | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Rökt kalkonbröst
                                            
                                     | 120 g | 
| 
                                            
                                                Ärtskott
                                            
                                     | 100 g | 
| 
                                            
                                                Torkade tranbär
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Pistagenötter
                                            
                                     | 4 msk | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per st
Energi:
465 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,9 g | 
| Protein: | 15,7 % | 18 g | 
| Fett: | 45,7 % | 24 g | 
| Kolhydrater: | 38,6 % | 44,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    