Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Ischokladshjärtan
Ischokladshjärtan
45 min
Efterrätt
•
Kommentarer
Ischoklad är busenkelt och busgott året runt men allra vanligast på gottebordet till jul.
Andra liknande recept
20 min
Chokladbollar
(25323)
20 min
Dadelbollar
(191)
45 min
Kokostoppar
(1469)
30 min
Klassiska kokosbollar
(485)
15 min
Brända mandlar
(894)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg chokladen i smöret och rör tills den smält.
Gör samma sak med de olika chokladerna.
Fyll första smeten i formar, ställ in i frysen och låt stelna. Ta ut och fyll på med nästa smet. Ställ i frysen och låt stelna.
Toppa formarna med den sista smeten och låt stelna.
Klart!
Tips:
Toppa ev med mandelsplitter eller frystorkade hallon.
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
30 g
Mörk choklad
70 g
Svenskt Smör från Arla®
30 g
Mjölkchoklad
70 g
Svenskt Smör från Arla®
30 g
Vit choklad
70 g
Andra liknande recept
20 min
Chokladbollar
(25323)
20 min
Dadelbollar
(191)
45 min
Kokostoppar
(1469)
30 min
Klassiska kokosbollar
(485)
15 min
Brända mandlar
(894)
50 min
Fudge
(348)
Brigadeiro
(59)
60+ min
Snickerskaka
(259)
50 min
Glutenfri brownie
(200)
60+ min
Klassisk chokladtryffel
(278)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum