Högrevsburgare med bluecheesedressing och grillade padrones

Högrevsburgare med bluecheesedressing och grillade padrones

Betyg

(40 st)

Härlig hamburgare på högrevsfärs med dressing som får smak av mögelost. Högrevsfärs är lite fetare än nötfärs och passar bra att grilla.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g högrevsfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Bluecheesedressing:

Grillade padrones:

  • 200 g padrones, mild färsk chili
  • salt

Tillbehör:

  • 4 hamburgerbröd
  • 1 skivad tomat
  • rostad lök
  • sallad

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med oljan och forma till 4 burgare. Mosa osten till dressingen och blanda med gräddfilen .Smaka av med salt. Salta och peppra burgarna och grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida. Lägg padrones på grillen och grilla dem runt om. Strö över salt. Grilla bröden på snittytan och lägg ihop burgarna med dressing, tomat, lök och sallad. Servera padrones vid sidan om.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 685 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 44 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem