Högrevsburgare med bacon och cheddar
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
Saftiga högrevsburgare med knaperstekt bacon, krispig sallad och smakrik cheddar. Högrevsfärsen gör burgarna extra saftiga och goda. Servera med cole slaw och rostad potatis.
Ingredienser
|
Högrevsfärs
|
500 g |
|---|---|
|
Bacon
|
140 g |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 msk | |
| 4 skivor |
Tillbehör:
|
Tomater
|
2 |
|---|---|
|
Silverlök
|
1 |
|
Krispsallad
|
4 blad |
|
Saltgurka
|
1 |
|
Majonnäs
|
4 msk |
|
Hamburgerbröd
|
4 |
|
Tomatketchup
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
804 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 21,3 % | 42,1 g |
| Fett: | 61,1 % | 55,6 g |
| Kolhydrater: | 17,6 % | 34,8 g |