Hallonyoghurtglass på pinne

Hallonyoghurtglass på pinne

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(42 st)

Friska glasspinnar på yoghurtglass med färska hallon och matyoghurt. Glykossirap i smeten gör glassen mjuk och krämig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp grädde, glykossirap och vaniljpulver. Låt kallna. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Mosa ner hallon. Tillsätt yoghurt och gräddblandning. Rör till en jämn smet. Fördela i 12 plastglas à ca 1 dl. Frys i ca 1 ½ tim. Stick ner pinnar och frys i ytterligare minst 3 tim.

Tips:

Smaksätt med rivet skal och saft av 1 lime.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem