Hallonyoghurtglass på pinne

Hallonyoghurtglass på pinne

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(53 st)

Friska glasspinnar på yoghurtglass med färska hallon och matyoghurt. Glykossirap i smeten gör glassen mjuk och krämig.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka upp grädde, glykossirap och vaniljpulver. Låt kallna. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Mosa ner hallon. Tillsätt yoghurt och gräddblandning. Rör till en jämn smet. Fördela i 12 plastglas à ca 1 dl. Frys i ca 1 ½ tim. Stick ner pinnar och frys i ytterligare minst 3 tim.

Tips:

Smaksätt med rivet skal och saft av 1 lime.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag