Gulaschsoppa med kabanoss

15 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Gulaschsoppa med kabanoss

Snabb och enkel ungersk gulasch som kryddas extra med kabanoss. Servera gärna en klick gräddfil och ett gott bröd till.

Ingredienser

Kelda® Gulaschsoppa
1 liter
Kabanoss
4
Hackad färsk persilja
½ dl
1 dl
Levainbröd
240 g

Gör så här

  • Skär kabanossen i bitar och stek dem i smör.
  • Värm soppan under omrörning i en kastrull. Lägg ner korvbitarna i soppan.
  • Strö över persilja och servera med en klick gräddfil och bröd.
Klart!

Näringsvärden, per port inklusive bröd

Energi:

450 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 21 g
Kolhydrater: 48 g
Fett: 20 g
https://www.arla.se/recept/gulaschsoppa-med-kabanoss/