Gulaschsoppa med kabanoss

15 min
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Gulaschsoppa med kabanoss

Snabb och enkel ungersk gulasch som kryddas extra med kabanoss. Servera gärna en klick gräddfil och ett gott bröd till.

Ingredienser

Kelda® Gulaschsoppa
1 liter
Kabanoss
4
Hackad färsk persilja
½ dl
1 dl
Levainbröd
240 g

Gör så här

  • Skär kabanossen i bitar och stek dem i smör.
  • Värm soppan under omrörning i en kastrull. Lägg ner korvbitarna i soppan.
  • Strö över persilja och servera med en klick gräddfil och bröd.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

790 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,4 g
Protein: 18,4 % 35,8 g
Fett: 57,1 % 51 g
Kolhydrater: 24,5 % 47,7 g
https://www.arla.se/recept/gulaschsoppa-med-kabanoss/