Gulaschsoppa med kabanoss
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Snabb och enkel ungersk gulasch som kryddas extra med kabanoss. Servera gärna en klick gräddfil och ett gott bröd till.
Ingredienser
|
Kelda® Gulaschsoppa
|
1 liter |
|---|---|
|
Kabanoss
|
4 |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
| 1 dl |
|
Levainbröd
|
240 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
790 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 18,4 % | 35,8 g |
| Fett: | 57,1 % | 51 g |
| Kolhydrater: | 24,5 % | 47,7 g |