Vegetarisk gulasch

Vegetarisk gulasch

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(124 st)

En mustig vegetarisk gulaschsoppa med smak av paprika och gott kryddad med vitlök, chili och kummin. Servera gärna soppan med en mild och lite syrlig klick matyoghurt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala potatis. Dela i halvor och skiva. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur paprikan och skär i bitar. Fräs alla grönsaker i smör i en kastrull. Rör i tomatpuré, kummin och chili. Häll på buljong och låt soppan koka i 10-15 min. Vispa så att soppan blir lite sönderdelad. Servera soppan med en rejäl klick matyoghurt och strö persilja över.

Tips:

Chilipulvret kan bytas ut mot 1 tsk sambal oelek.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem